söndag 27 oktober 2013

God morgon

Ungarna gjorde som jag sa dom väntade tålmodigt.....nästan för dom var såå nyfikna på och få träffa Mattias och framförallt Sudd..T var spänd som en pianosträng..hon brukar ju få sova hos sudd men nu ville säkert inte dom att få en liten gäst i deras säng så T och O fick vackert vänta till dom vaknat och sen utbröt världens kramkalas i hallen..på en given signal så fort ytterdörren öppnades så sprang bägge iväg...och jag stod kvar i köket med stekpannan i handen och fick släppa den i vasken.
När jag kom ut låg Sudd på knä med T i famnen Mattias såg mest överraskad, man glad ut..vilddjuren har den effekten på folk.
Men sen kramades även vi och stackars M fick en chans att låta chocken lägga sig, så nu vet M att han knappast får ha sin älskade Sudd i fred på ett bra tag..Micke och O samt M ska ut och titta på bilarna och traktorn..tur att M är bilintresserad annars vet man aldrig hur det gått så nu är T överlycklig i ständigt sällskap med Sudd..hela dagen...
Micke och M ska ta en tur i chevan och vi tjejer samt O ska ta en promenad för solen lyser och det är faktiskt riktigt varmt ute, så ser min dag ut..visst är det skönt med lediga dagar.
Kram Linda

Inga kommentarer: