söndag 18 november 2012

Puuu! =) ja så illa är det inte men det blir högtjutt med två ungar och två tjejer i huset, fullt rulle...och nu är kontrasten total det är tyst..väldigt tyst ungarna sover Sudd och m har åkt..dom är redan saknade så vi vill ha tillbaka dom snarast T& O fick faktiskt en godnattsaga och kramar av dom innan dom åkte..dom ville inte åka innan ungarna lagt sig.
Så vad har vi gjort idag? jag gick upp till deras sovrum vid halv elva..O sov i sin säng..T var inte där..går vidare till sudd och m och vem ligger i samma säng Allihopa=) i en nittisäng...trångt men mysigt T hade smugit sig in under täcket.
En efter en ...så kom alla ner till frukost och dagen började, vi hade planerat en tur till stan så alla var klara vid halv ett och vi åkte, vi stannade till vid badplatsen där vi har badat när vi ändå var i närheten...ja strand är det ju inte det är mer ett ställe där man simmar ut till flytbryggan och solar..T och O brukar inte vara med så dom tyckte det var skoj dock var ju bryggan inte kvar, den är upptagen men så här ser det ut vid Fabbesjön


Så här ser det ut på vägen tillbaka till k-stad och vi shoppade loss lite..och fikade vad annars=)
Inte riktigt sugen på att hoppa i...men till sommar då ni=) har ni vägarna förbi sjön i sommar provbada..det är varmt och skönt jag lovar.
nu väntar en veckas jobb fast jag har ju tordagen ledig så man kan hämta sig
Kram Linda

2 kommentarer:

FLAK sa...

Där har man ju varit..och jo det är varmt på sommaren..nu är jag också tveksam till att hoppa i=)
Ni hade fullt upp, men vädret var lite si och så...shoppingväder=)
kram

LinaPina sa...

Där har man ju doppat sig...ha ha Erik med:) hi hi..