fredag 21 juni 2013

Wow!

Tänk hela familjen, släkten är samlad på ett ställe syrrans hus är fullt..tur att dom har två våningar och gott om sängar=) annars hade vi fått sova på golvet..men som vanligt så sover vi i klump..jag får rikta in mig på en knölig natt varför hamnar jag alltid längst ut på kanten? . ungarna däckade vid typ halv elva.igår kväll...dom så att säga eggade varann och vi vuxna som hörde detta suckade..syrran ursäktade sig med att hennes dotter numera är mer tystlåten..ha som om Lina skulle hålla snattran nu...glöm det=)

Då har vi klarat av midsommaren..skönt och mättande efter hetsätande av tårta...glass, mat och kaffe..gud sååå gott..kanske skulle man våga sig på lite godis till..Marie nickar..Lina med..Sudd äter för fullt så hon kan eller vill inte svara..sån är hon.
Syrran då jo hon är ute på en promenad ner till lekplatsen med Pyret..sista kvällsrundan och den ville hon gå alldeles själv med sitt barnbarn gulligt..när dom kommer tillbaka blir det lite te som Tomas fixar...med frallor..jojo..nu sover ungarna faktiskt så vi jättetysta..tjyyy=) vaknar dom blir det ett helvete i natt..
Nu vankas det snart frallor...nybakande..han har talang syrrans gubbe...Kram Linda

2 kommentarer:

Marie´s sa...

Vi instämmer denna dag och hänger på allt!=)

FLAK sa...

Glad midsommar och hoppas nu att du inte fått blåmärket..blåtira och ont i nacken utav alla sängkompisar..exakt hur många var ni i en säng?=)
Ha en riktigt go helg nu och ta hand dig! kram